]>

Breaking News

Έλεος πια με τους ειδικούς και τους ειδήμονες επί χάρτου!



Διαβάσαμε ότι ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής σε δηλώσεις του αναφορικά με τα πλωτά φράγματα  τόνισε:

 « Η λειτουργία του ξεκινά πιλοτικά, να δούμε πως λειτουργεί , να δούμε τα θέματα σχετικά με τους κανόνες ναυσιπλοΐας . Όταν ολοκληρώσουμε την πιλοτική λειτουργία , έλεγχο, αξιολόγηση , τότε θα σκεφτούμε αν θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα με απώτερο στόχο να περιορίσουμε τις ροές . Οι εκτιμήσεις που έχουμε κάνει είναι ότι θα είναι αποτελεσματικό και θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Είναι πολύ πρώιμο να συζητήσουμε που θα τοποθετηθεί, χθες παραλάβαμε τα πρώτα 100 μέτρα, θα κάνουμε δοκιμή στο θαλάσσιο χώρο του Πειραιά τα πρώτα μέτρα για να δούμε πως μπορούμε να τα διαχειριστούμε και μετά θα περάσουμε στο επόμενο βήμα σε συνεργασία με το λιμενικό σώμα και την αστυνομία».

Δηλαδή για να καταλάβουμε πληρώνουμε 500.000 χιλιάδες ευρώ για κάτι που δεν ξέρουμε πως λειτουργεί,για κάτι που δεν εξετάσαμε πως επηρεάζει τους κανόνες ναυσιπλοΐας και τόσες άλλες παραμέτρους που δεν ανέφερε ο ίδιος αλλά επισημαίνονται από πολλές πλευρές.

Επίσης διαβάσαμε ότι  ο κ. Μηταράκης αρμόδιος Υπουργός επί του Μεταναστευτικού  σε δηλώσεις του τόνισε ότι πλωτός φράχτης «στέλνει μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι και παίρνουμε κάθε μέτρο για την προστασία των συνόρων».

 Τώρα τι να σχολιάσει κανείς... Μήπως τελικά η Ελλάδα είναι αμπέλι, και κάποιοι βρήκαν τρόπο να την φράξουν...;


Έλεος πια με τους ειδικούς και τους ειδήμονες επί χάρτου!